Födelsedagsmys

Igår var det minsann ingen vanlig dag, igår fyllde världens bästa Dixon hela 5 år. Kan inte fatta att båda hundarna blir 5 i år, tiden har gått så fort. Lever fortfarande kvar i att Dixon är 3, möjligtvis 3,5, som han var det året jag köpte honom. Snart har jag haft honom i 2 år, och vart tiden har sprungit iväg det har jag ingen aning om. Men vad jag har älskat varje sekund tillsammans med denna underbara lilla kille!

Visserligen har det krävts en hel del nytänkande och kreativitet för att lyckas träna honom. Det är ju synd att säga att han är som alla andra, min lilla fis ❤ Men om han inte vore som han är, då vore han inte den han är idag – min underbara, fantastiska älskade lilla hund. Jag är evigt tacksam för att jag fick möjligheten att köpa honom, för att jag får dela en del av mitt liv tillsammans med denna lilla filur. För gladare och mer kärleksfull hund får man leta efter! När alla förutsättningar är dom rätta vill säga.

Dagen igår firades med låååång sovmorgon och morgonmys i sängen med massage. Dixon njöt minst lika mycket som vanligt! Upp och ut på en kort rastning – fyller man år och inte gillar att vara ute, då blir det bara korta promenader. Sen väntade frukost och efter det lite gott tugg. En bit torkad nötlever och även lammlunga, mums sa hundarna. Mer mys under dagen, och sen iväg och träffa kompisar på kvällen, självklart blev det paket och mys där med, och massa bus med hundkompisarna! 😀

 

Dixon tunga Dixon kusten
Min fina kille från i somras ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s