Borta bra men hemma bäst!

Igårkväll åkte jag och Cia iväg till Uddevalla för att spendera natten i en lånad lägenhet, och idag gå på en inofficiell rallytävling, där Dixons förra ägare dessutom skulle tävla. Packade med allt möjligt, som vanligt alldeles för mycket 😛 vi hade en mysig kväll högt uppe på ett berg, i ett höghus dessutom, mitt i stormen. Vinden ven härligt runt knutarna. Älskar stormar, så länge man är i säkert förvar. Men det är såå härligt att lyssna på stormen, titta på regn och vind och ibland vara ute och känna hur man nästan lättar från marken. På kvällskissningen så sög vinden tom tag i Milo så pass mycket att han fick ta sidosteg typ en halvmeter för att lyckas hålla balansen. Inte lätt att vara liten! Tur jag hade koppel på så han inte flög iväg 😉

Natten bestod av lite krångel till och från med hundarna. Jag sover alltid oroligt dom första nätterna på nytt ställe, hundarna är ofta känsliga för hur jag mår. Dessutom tycker dom ofta det blir lite för varmt under det tjocka täcket och ska ligga utanför, ovanpå eller bara till hälften utanför. Vaknade mitt i natten av att jag inte hittade Dixon, men jag misstänkte snabbt att han hade lagt sig hos Cia istället.

Upp och äta frukost på morgonen, packa ihop allt och sen bege oss iväg. Visade sig att vi hade fel adress, så vi kom till helt fel ställe först. När vi väl kom fram till rätt ställe, där tävlingen var, så hade vi redan hunnit missa J (Dixons förra ägare). Lite tråkigt, men vi hann hälsa på henne och en av hennes hundar en stund iaf. Tyvärr tror jag Dixon var stressad av miljön, och kunde inte riktigt slappna av, och gömde sig därför hela tiden bakom mig. Tror det blev en besvikelse för J att Dixon inte verkade komma ihåg henne och blev överlycklig..

Hur som helst så skötte sig hundarna kanon på sin tävlingsträning. Kan nog bli tävlingshundar av dom så småningom också. Gäller ju bara att längre fram få dom att förstå att dom ska prestera när det är tävlingsstämning 😉 idag gick vi mest runt och kände på stämningen, hälsade på lite folk, stod och satt och tittade på dom tävlande.

Väl hemma så tog det inte många sekunder innan hundarna hade bäddat ner sig på sina favoritmysställen – Milo på hundtäcket i myshörna vid ett element, och Dixon i vedkorgen med fårskinnet. Däremot var dom snabba på att göra mig sällskap i sängen sen när jag gick och la mig en stund. Tror vi alla älskar våran säng mest av allt typ 😉

image

Ikväll har vi haft besök av två av Cias hundar, Freja och Goldie. Superkul tycker Milo, som tycker att hans flickvänner är helfestliga 😀

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s