Shoppat lite

Har idag äntligen fått tummen ur och skickat iväg min beställning med lite nya hundgrejer. Tyvärr var både modellen på halsband och sele slut i rätt storlek och färg. Men det jag köpte nu kan bli rätt så bra det också 🙂

Blev iaf ett blått halvstryp till Dixon och en blå bröstsele. Blå är ju en utgående färg hos Hurtta, så jag får passa på att köpa på mig det jag vill ha så länge det finns grejer att få tag på.

Dessutom blev det en blå/röd och en svart/orange träningsväska. Har en svart/rosa sen tidigare, men jag tänker mig att jag ska ha en väska per hund, alternativt en per sport. Alltså blev det 2 väskor till nu 🙂

Leveransen skulle ta max 10 dagar, så nu är det bara till att vänta med spänning, och längta 😀

image

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s