Söndagspromenad i solen

Vaknade redan på morgonen av att solen letade sig in mellan persiennerna, och kände att jag bara ville ut och gå, njuta av vädret och värmen, gå så långt jag orkade. Försökte dra ihop ett gäng som ville följa med och det slutade med att jag och Cia gav oss ut en sväng. Vi gick runt en del uppe i Spökstan och kikade in i alla husen och traskade sen runt i skogen precis intill. Var nära att vi inte kom ut ett tag nästan 😛 Till sist följde vi grusvägen bort en bit bara för att kunna sträcka ut lite och bara gå. När vi kom tillbaka till bilen bestämde vi oss för att se vart vägen gick, om det går att göra någon runda av det så småningom. Vi kom verkligen inte ut där jag hade trott! Stannade på ett annat ställe också mest för att släppa hundarna så dom fick bajsa. Det slutade med att vi gick och kollade i några tunnlar som militärerna har gjort på sitt övningsfält, där vi till sist satte oss och njöt av solen ett tag. Såå underbart att sitta där solen gassar som bäst, i lite lä så man känner värmen, med lösa hundar och slippa tänka på vart dom är hela tiden. Hade kunnat sitta där i all oändlighet!

Freja, Mio, jag och Dixon

Bjuder på en bild som Cia tog på mig och alla hundarna.
Det var minst sagt svårt att få alla att titta åt samma håll, och jag trodde inte jag skulle synas så mycket som jag gjorde.
Men men, sånt är livet. En härlig stund hade vi i solen iaf 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s