Nu får det väl ändå vara nog snart?!

Till råge på allt som redan är, och varit med Dixon, så är det klart att han skulle reagera på sin smärtlindrande medicin han får nu, och magen braka ihop totalt! Det är vattning diarré med massa blod i som gäller nu, han småläcker lite hela tiden vilket innebär att han hela tiden får ligga på handdukar för att det ska vara lättare att ”städa” efter honom i möblerna om det sker en olycka. Han måste bli buren överallt, för så fort han går så läcker han eller sätter sig för att bajsa. När man väl sätter ner honom så blir det max en halvmeter ”promenad” tills han sätter sig. Han orkar inte gå knappt någonting alls, 10 meters promenad är ungefär vad han orkar. Han matvägrar totalt, vill inte ens ha baconost som annars är hans absoluta favorit. Han dricker inte, och orkar knappt bry sig om något. Han ligger mest och halvsover i något apatiskt tillstånd.

Man känner sig så hjälplös när man ser att ens lilla älskling lider så, och inget finns det jag kan göra åt det. Fick inte ens någon hjälp av veterinärerna jag pratade med igår. Tur jag blev förbannad och tänkte på min egna lilla fis, och ringde annat djursjukhus idag. Dom var desto bättre, och blev riktigt upprörda för att jag inte redan fått hjälp. Så nu blir det vet.besök ikväll, så får vi hoppas dom kan göra något för stackars Dixon. Men nu tycker jag det får vara bra med lidande för hans del framöver, han har haft sin beskärda del av det nu!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s