En olycka kommer aldrig ensam.

Som om det inte räcker just nu med allt som är på gång med Dixon. Dessutom har Milo börjat bete sig konstigt. Han är inte alls lika social och ska vara med på samma sätt som han brukar. Han kan ofta ligga i ett annat rum i flera timmar, istället för att ligga med i soffan där vi andra är. Han ligger oftast på en filt på golvet och sover om nätterna, istället för att sova i sängen under täcket, jämte mig som han brukar. Han har under hela vintern ställt sig typ som en schäfer på utställning (med baktassarna långt bak och en sänkt rygg) så fort man ska ta på täcke och sele. Han är dessutom undvikande till att klä på sig inför promenaderna, springer runt och nästan ”gömmer” sig, istället för att ställa sig på dörrmattan och vänta, och hjälpa till vid påklädning som han annars brukar. Dessutom har han de senaste 2-3 veckorna börjat pipa till ett par gånger per promenad, och liksom springer iväg ett par steg, som om han trampat på något. De senaste dagarna har han dessutom haltat korta stunder på vissa promenader, alltid på vänster fram.

Har klämt och känt på honom, men jag hittar INGENTING! Har tittat igenom varenda millimeter av hans tass, trampdynor, tår och även ben. Han känt igenom honom hela vägen upp i bogen. Men hittar ingenstans där han visar att det kan göra ont. Hittar ingen värme eller svullnad heller. Men samtidigt är han minst lika pigg och glad som vanligt när vi är ute och går eller tränar.

Så nu står jag i valet och kvalet med hur jag ska göra med honom. Ska jag ta honom till vet? Ska han få strikt vila i ett par veckor och se vad som händer sen? Ska jag ta honom till en fysioterapeut som får känna igenom honom, han som inte ens gillar när jag känner igenom honom eller försöker massera? Har redan testat smärtlindring för att se om tex ryggen spökar, han blev om möjligt ännu mer konstig och inte lik sig själv efter det, plus att magen rasade ihop efter drygt en vecka.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “En olycka kommer aldrig ensam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s