Dags nu igen

Idag var det dags för backträning igen. Såå roligt! Längtar efter varje pass just nu. Tur jag har mer än en hund, annars hade jag nog tvingat upp stackars Dixon i dom där mördarbackarna var och varannan dag. Men jag får behärska mig, låta honom vila mellan passen också. Men denna veckan blir en lugn vecka för Dixons del. På tisdag ska vi nämligen till Anna på Hund i Harmoni igen, för andra laserbehandlingen. Ska bli spännande att se vad Anna tycker om Dixon nu. Jag märker stor skillnad på honom från förra behandlingen, så det hoppas jag att även hon gör. Men pga lasern på tisdag, så måste Dixon vila ända till fredag. Såå tråkigt, nu när vi kommit igång ordentligt med backarna känns det som. Men men, lite laser och vila är ju bra för honom också. Under tiden passar jag på att starta igång Milo med backarna, och planerar träningsschema för Dixon.

image

Idag fick vi med oss både Cia och Fredric, med deras Freja och Goldie. Dessutom fick vi nöjet att gå i spöregn! Men för min del gör det inte så mycket, och Dixon kämpade på bra ändå. Tror nästan regnet kan vara en fördel ibland. Eftersom hundarna lätt blir dämpade av det, så är det då också lättare att få dom att faktiskt skritta upp och ner för backen.

Idag kämpade Dixon på och gick drygt 300 meter upp för backen, och närmare 200 meter ner. Kom på att om jag går framför honom på vägen ner, näsa mot nos (alltså backar ner) så är det lättare att få honom att skritta även nerför. Upp för det inga som helst problem, han skrittade på lugnt och fint och det syntes riktigt hur han koncentrerade sig på vad han skulle göra och tog i ordentligt. Min duktiga lilla fis! ❤

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s