Nya matskålar och leksaker

Igår när vi var hos Anna, som denna gången höll till på Hundens Hus, så passade vi även på att åka till GG Göteborgs Hund och Katt såklart. Jag köpte på mig lite kalvnackar, några torkade, håriga, lammöron, några Emmzo-korvar (foder för den som inte visste det), och lite lammfett. Och sen det jag egentligen åkte dit för!

image

Dessa otroligt fina matskålar! Har under en längre tid funderat på dom här, men jag har velat hit och dit, funderat på färg och storlek osv. När vi var nere i Göteborg sist, för en månad sen nästan, så hade jag ändå bestämt mig. Men såklart fanns inte den storlek och färg jag ville ha just då. Så butiken fick beställa hem dom åt mig. I förra veckan fick jag ett samtal om att dom hade lagt undan mina skålar, en grön och en blå. Jag passade även på att köpa två lite större, vita, för att ha vatten. Längre fram kommer det även bli en rosa skål här hemma.
Att dessa skålar dessutom är ekologiska och tillverkade av bambu, ris och koda och faktiskt skulle ha förmultnat inom 2 år om dom skulle grävas ner – hur häftigt är inte det?

image

Att fixa med hundarnas mat blir extra roligt nu när dom har så fina och färgglada skålar.

Dessutom köpte jag lite fina leksaker till hundarna. Jag är visserligen skeptisk till om dom faktiskt kommer gilla dom, men då får jag helt enkelt spara leksakerna till valpen som flyttar hit i höst. För den SKA minsann gilla att leka, med leksaker, med mig, när som helst! Hur som helst så fick jag äntligen tummen ur att köpa något jag länge gått och tittat, och klämt och känt på. Finns flera andra leksaker från samma märke som jag vill köpa sen, och även uppdatera dom jag redan köpt, till en större storlek när behovet finns. Dessa leksaker kommer från samma märke som skålarna, alltså är dom också ekologiska och helt nedbrytbara. Även dom här tillverkade helt i bambu, ris och koda. Såå fräckt att det ens går att tillverka sånt här!

image

Dom två rosa leksakerna är det som är ekologiska och nedbrytbara. Dom ska ha en smak av vanilj, och doften känner jag helt klart. Däremot har jag svårt att känna smaken (ja jag har provsmakat på dom). Men hundarna kanske känner smaken, vad vet jag? Varför nu en hund skulle gilla vaniljsmak? Tycker det blivit väldigt poppis det senaste, och jag har nu flera saker som doftar vanilj bland mina hundgrejer.
Den lilla gröna grejen däremot, den köpte jag nästan enbart för att den var söt. Den är så otroligt liten så det är helt sjukt. Såå gullig! Dessutom försöker jag ju konstant hitta andra saker som går att fylla med leverpastej/mjukost, som Dixon kanske så småningom ska tycka är roliga också. Hittills är det ju bara Kong Classic i storlek XS som duger enligt honom, och IKEA-mössen.. Jaja, vi får se vad han tycker om denna längre fram.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

2 tankar om “Nya matskålar och leksaker

    • Hej! Jag har hittat dom på nätet, men däremot verkar det svårt att hitta sidor där dom har alla 5 färgerna (grön, blå, rosa, vit och brun) i alla storlekar. Men sök på Becobowl på Google, så borde du få upp några olika sidor där dom finns 🙂
      Men om du har möjlighet att ta dig till Göteborg så rekommenderar jag helt klart att åka till GG Göteborgs Hund och Katt. Såå mycket bra grejer har dom där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s