Ändrade planer

Egentligen skulle det varit agilitykurs idag, där jag är åhörare. Men pga att dom två enda hundägarna som är med i gruppen fick förhinder av olika slag, så blev kursen inställd – vilket jag fick reda på när jag var nästan framme.

Som tur var hade jag hundarna med mig, så jag passade på att träna lite tricks i en hyfsat ny och störande miljö för hundarna. Med tanke på att dom bara blivit rastade lite kort under dagen (dom har vila nu pga lasern och massagen) och det dessutom var regnvått i gräset, så var hundarna grymt duktiga!

Tricket som jag totalt tränat 3 gånger med Milo sitter såpass bra att det räcker att jag skickar honom med en hand, och säger kommandot – åt båda hållen! 😀 han är grym min lilla korv.

Första gången någonsin som jag tränar det här tricket med Dixon, och även det gick bra. Han behöver fortfarande lite hjälp såklart, men han klarar det riktigt bra för att vara första gången.

Lite mer finslip på detta tricket där vi främst lägger fokus på att träna in kommandot, så tror jag att vi kommer kunna jobba bort skickhänderna väldigt snart, på båda hundarna. Så, minst en gång om dagen ska hundarna tränas på sina nya trick.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s