Tid att andas…

Ibland behöver man bara lite tid att andas, få tänka och bara vara. För mig så blir det lätt att jag tar med mig hundarna på någon långpromenad i skogen, där jag vet att dom kan få gå lösa och i stort sett klara sig själva under tiden jag går i egna tankar. Med andra ord kan vi inte gå där det är massa trafik, stor risk att möta andra människor eller där det är massa hus och liknande.

Efter 2 heldagar där jag kikat agilitytävling med supersällskap, varit ute och ätit och tittat på film till sent på natten, så kände jag att jag kunde behöva lite tid att bara tömma huvudet och bara vara.

Jag tog med mig hundarna jag åkte ut till Bråt, och bara gick. Blev en runda på knappt 4 km, där hundarna fick gå lite som dom ville under hela promenaden. Jag visste vart och hur jag ville gå iaf.

image

På vägen tillbaka till bilen passade jag på att utforska några övergivna hus som står där.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Tid att andas…

  1. Så fin bild ❤️ Älskar promenader där man bara kan gå i sina egna tankar och slipper bry sig om någonting! Som återhämtning för själen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s