Tittat på Freestyletävling

Tidigare under dagen, innan det var dags att åka till jobbet för min del, så var jag och sambon iväg på en freestyletävling som hölls på en av brukshundsklubbarna i stan. Första gången jag sett en FS-tävling och faktiskt fattat vad det går ut på. Visst, att dom ska göra tricks till musik och gärna ha ett tema, det visste jag sen innan. Men alla andra regler, hur svåra vissa trick är att träna in osv, det hade jag inte en aning om! Det var kul att se isf. Särskilt eftersom vi tittade på FS klass 1, alltså lättaste klassen. Insåg att det inte är såååå långt kvar innan jag kan starta med Milo. Eller, inte som att vi kan starta imorgon, men i vinter kanske 🙂 fick dessutom nöjet att få se ett 6+ lag, som håller på att kvala in till SM. Och oj så duktiga dom var! Men det var ändå en mänsklig och realistisk nivå på det hela. Eftersom freestyle inte är en så stor sport än, så är det heller inte så hög konkurrens, vilket gör att det är en realistisk och mänsklig nivå på det hela, något som man känner att man faktiskt kan uppnå någon gång. Känner helt klart att jag hittat rätt sport att syssla med, förutom agilityn då 😉

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s