Hurtta Agilityväst

Har visst råkat handla lite mer hundgrejer. Jag som lovade mig själv att inte köpa mer grejer innan sommarens alla tävlingar och utställningar jag ska på – dom brukar ju alltid ha bra erbjudanden ”ute på fält” liksom. Men jag är visserligen rätt säker på att mitt fynd denna gången inte går att hitta ute till något ”mässpris” på någon av sommarens tävlingar eller utställningar. Jag försöker dessutom trösta mig med att jag suktat efter denna ett bra tag nu, och kommer ha stor användning av den. Men det sved allt lite i plånboken ändå. Jaja, om butikspersonalen beställt hem en endaste, i min storlek, TILL mig, så får man snällt köpa den bara. Härligt med bra personal som är uppmärksam på vad man pratar om, och till och med vilken storlek man vill ha, utan att man ens ber dom beställa hem!

image

Självklart har västen superreflexer också, precis som alla andra grejer från Hurtta. Och det nya bra med denna? Såklart att den är i den snygga färgen svart, istället för den gamla brungrå nyansen. Åh så snygg jag kommer bli på träningsbanorna nu! 😀 ska bara övertala sambon att fixa en snygg logga med mitt teamnamn också, som jag kan trycka upp på ryggen sen.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

3 tankar om “Hurtta Agilityväst

    • Ja visst är den? 😀 får se till att göra den extra snygg med ryggtryck sen också. Köp du en sen också? Kommer helt klart bli en favorit i sommar! Slipper lifeguardvästen blir solblekt också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s