Laser för Dixon

Idag var det dags för laser för Dixons del igen. Det märks stor skillnad på honom från gång till gång vad han tolererar att Anna gör och inte gör. Och han utvecklas med stormsteg vad han tolererar. Såå härligt att se! Blir riktigt rörd när jag tänker på hans utveckling, hur mycket han har förändrats dom senaste månaderna, men också dom 2 senaste åren, dom åren han bott hos mig. Vet att det är fler än jag som blivit berörda av vilken enorm resa Dixon gjort! Så idag när vi pratade om utveckling, om jag märker någon skillnad osv, så passade jag även på att visa Anna dom här bilderna.

image

Samma dag som jag hämtade hem Dixon.

image

För ett par veckor sedan..

Anna blev helt paff när hon såg den stora skillnaden på honom. Och jag förstår henne. Det blev jag också första gången jag såg dom här två bilderna jämte varann. Jag gav Anna en hel del beröm för skillnaden Dixon gjort, både i kropp och själ. Hade det inte varit för henne och hennes laser, så hade han inte gjort en sån jätteförändring som han nu gjort, det är jag helt övertygad om!

Till dagens behandling.
Idag blev det nästan 20 minuters laser till att börja med. Denna gången när själva ”lasern/munstycket” nuddade Dixon flera gånger, något han tidigare inte tolererat. Dessutom över större yta på kroppen också. Anna testade denna gången att ha lite laser på tassarna också, i ett försök och se om det hjälper mot slickandet och gnagandet. Ingen av oss tror egentligen att det kommer hjälpa, eftersom han slickar/gnager av ”fel” anledningar (stress istället för smärta/obehag). Men det är alltid värt ett försök 🙂

Dessutom blev det nästan 10 minuters akupressur av musklerna i ländryggen och lår. Jag var otroligt stolt över Dixon, eftersom det här var första gången någonsin som han faktiskt tillät Anna att röra honom. Anna var till och med tårögd för att hon tycker att hans utveckling är så fantastisk. Han lyckas nästla sig in o många människors hjärtan, den lilla fisen ❤

image
Underbara älskade fantastiska lilla hund ❤

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Laser för Dixon

  1. Fantastiska Dixon!! En av mina stora kärlekar i livet ❤ Blir helt tårögd när jag läser. Anna är fantastisk, nästan lika fantastisk som du och Dixon är ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s