Belöningstub – världens bästa grej!

För ett par månader sedan så köpte jag två stycken belöningstuber. Sen har tiden gått, och jag har inte riktigt vetat vad jag egentligen ska ha i dom. Men förra veckan fick jag ett ryck, blandade i en liten skvätt vatten i färskfodret så det skulle bli bättre konsistens och sen i tuben. Och så bra det funkade! Är ju helt perfekt att kunna ge hunden hela, eller åtminstone delar, av fodergivan när man är iväg på träning. Det har ju innan gått när jag gav torrfoder, men sen jag gick över till färskfoder har det inte gått lika bra.. Men nu så, nu kan jag med gott samvete låta någon av hundarna hoppa över en måltid och istället ge det till dom under ett träningspass.

image

Dixon råkade tyvärr bli lite skrämd av tuben en av dom första gångerna han åt från den, och det håller i sig än tyvärr. Jag ska försöka jobba med det problemet. Men Milo, han älskar den. Han blir helt tokig när jag tar fram den! Helt klart ett superbra köp som jag gjort, som jag tycker alla borde göra.

image

Milo älskar belöningstuben med färskfoder i!

Belöningstuben hittar du bland annat hos Doggie-zen.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

2 tankar om “Belöningstub – världens bästa grej!

    • Ja det tycker jag absolut du ska göra! Funderar tom på om man kan använda den som kastbelöning i agilityn, med locket stängt såklart. Men då måste man ju vara säker på att hunden inte biter i den innan man hunnit fram och öppna locket 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s