Kvällsträning och mygg

Igår efter att jag slutat jobbet kl 21 var det bara till att susa hem snabbt, byta om och hämta hundar – tur att min träningsväska är mer eller mindre färdigpackad jämt! Jag åkte sen vidare och mötte upp Cia och Alex, för att ha en kvällsträning med hundarna. Vidare ut till fristad åkte vi sen i superfart.

Jag körde igenom lite av freestyle-tricken med Milo. Både snurr och spinn börjar sitta riktigt bra nu, på BARA röstkommando. Runt och om kan han på nästan bara röstkommando också. Nio börjar han förstå vad det är, och söker sig i position från båda hållen. Han klarar även att hålla positionen nio ett par korta steg. Är såå glad att jag tänkte om med freestylen och började köra på med klickern igen. Han lär sig såå mycket bättre då!

Med Dixon så körde vi lite (för honom) enkla snurr och spinn, det är verkligen något han gillar och studsar runt. Sen körde vi på med lite runt och om, han utvecklas otroligt bra, men i sin egen takt. Och sen, bara för att vi var på en agilitybana så fick han springa genom ett par tunnlar och ta 2 hopphinder en gång. Tyvärr snubblade han på första hindret, så det fick vi köra om. Då hoppade han så försiktigt och högt som han bara kunde. Sötfisen ❤

Det blev ett ganska kort och intensivt träningspass med båda hundarna, mest för att jag blev distraherad av alla.myggor. Dessutom var det rätt kallt, så jag tänkte att för bådas ryggar är det bättre att få ligga och värma sig än att träna massor.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s