Sommaryra!

Det är sommaryra på Tuggmästaren just nu. Varje dag går dom ut med ett nytt erbjudande på sin facebooksida. I förra veckan gick dom ut med att vid köp av en stor förpackning av Svenska Djurapotekets Senior- eller Athlet-pulver, så fick man med en lite förpackning på köpet – så långt lagret räckte. Eftersom min Senior nästan var slut, så fick jag självklart passa på att köpa! Båda dessa förpackningar räcker i nästan ett år om jag bara ger till ena hunden. Det är ju till Dixon det är viktigast, men jag brukar ge ungefär en halv dos till Milo nästan varje dag också. Tänker att allt ledtillskott kan var bra även för hans rygg!

Redan i fredags fick jag ett sms om att paketet hade kommit, och gick att hämta ut på en kiosk i närheten av där jag bor. Då hade jag ändå lagt beställningen sent i onsdagskväll. Snacka om snabb leverans och bra service! Jag passade även på att köpa lite smakprover på nytt godis till hundarna. Eftersom dom är så kräsna med godis, så blir det ofta att jag ger samma gamla vanliga sorter. Men jag tänker att det kan vara kul att testa nytt ibland, och framförallt kunna ge annat till hundarna ibland. Så nu har jag 5 nya sorter hemma som vi kan prova. Mer om smakproverna och utvärdering av dom kommer längre fram.

IMG_20140722_131937[1]

Annonser

2 tankar om “Sommaryra!

    • Ja, särskilt det här erbjudandet där jag fick en liten burk (140 g) vid köp av en stor (310 g). Nu kommer det räcka lääääänge! 😀

      Ja, det ska bli riktigt spännande med smakproverna, särskilt med tanke på att både jag och hundarna är kräsna med hur godiset ska vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s