Ny träningsväska

På väg till dagens träning idag, så passade vi på att åka förbi Hööks för att kika på en ny träningsväska till hundarna. Jag har sedan en tid tillbaka letar efter en ny träningsväska, i blått eller grönt så Milo eller Dixon kan få en egen väska. Min tanke är ju att ha en väska per hund, som är anpassad efter varje hund med belöningar och träningsredskap. Nu hade jag fått syn på att dom hade en blå/grön på Hööks, i liknande modell som den jag redan hade – kan ju inte bli bättre än en i båda hundarnas färg, som dom kan dela på tills jag köpt en till.

image

Min fina fina nya väska. Är såååå nöjd!

image

Det går att stänga locket med dragkedja för dom som vill. Jag kommer troligtvis att ha mitt lock nervikt i väskan för det mesta, då jag tycker det är smidigt att snabbt och lätt bara kunna skicka ner handen och ta det jag vill ha.

image

Med nervikt lock och välfylld med leksaker och godis, så ser den ut såhär.

image

Tittut säger Dixons favoritleksak från IKEA, och visar samtidigt märket på våran nya väska.

image

Bajspåsar är viktigt att ha med sig. Jag har mina i en sån här fiffig boll som hänger på mina träningsväskor.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s