Chokladpraliner överallt! <3

Ikväll har jag, T och Ida varit iväg hos Zathungens Kennel och kikat på valparna där. Dessa valpar är idag 6 veckor och 2 dagar, och sååå söta! Där ganska exakt 6 veckor sedan så mailade jag underbart Eva-Maria och frågade om någon av valparna var lediga. Tyvärr var alla redan tingade, men hon lovade att komma ihåg mig om någon lämnade återbud. Sen dess har jag följt valparna noga på facebook när det dagligen läggs upp bilder på dessa små underbara liv.

Idag frågade Ida om jag ville följa med och kika på valparna. Klart jag sa ja! Vem säger nej till ett sådant erbjudande liksom? Så vid 18-tiden rullade vi in på deras gårdsplan och hamnade snart i valphagen där vi blev fullkomligt attackerade av 8 små liv som skulle pussas, leka, bita i händerna och i skosnörena. Att ens lyckas sätta sig på marken var ett helt företag utan att mosa någon av valparna!

Efter lite prat hit och dit, när Eva-Maria förstått vem jag är och att vi haft kontakt angående dessa valpar, så kommer det fram att hon tänkte på mig angående en av valparna. Det var nämligen så att en av valpköparna ändrade sig och tackade nej till sin valp. Tyvärr stod jag på plats två i kön, och han före mig sa ja. Lagom surt att få reda på det, när jag satt där i valphagen med valpen en meter ifrån mig – en fantastiskt liten söt tik. Men men, livet är inte alltid lätt och roligt. Surt bara att få veta att jag KUNDE väntat på min egen valp nu, kunde fått hem den om drygt 1,5 vecka. Istället är min valp inte ens tillverkad än…

Efter en timma ungefär med alla valparna så gick vi in och fikade, och valparna fick sova ifred. Vid fikabordet fortsatte hundpratet i all oändlighet kändes det som. Har verkligen hittat en BRA uppfödare, med bra tankar och värderingar när det gäller hund och uppfödning, som bor nära och bra, med superfina och bra valpar och vuxna hundar -VARFÖR hörde jag inte av mig tidigare för? Men till nästa kull, då jäklar ska jag ha en valp! Har redan satt upp mig på kö, och som allt verkar nu, så lär jag få köpa en om jag vill. Om typ 2 år iofs..

Tillbaka ute i valphagen efter fikan blev det mer liv i lådan. Alla busade med varandra och med oss. Den lilla röda, den som jag KANSKE skulle fått köpa, hon satt nära mig nästan hela tiden. Hon sprang iväg och busade lite med dom andra, för att sen komma tillbaka till mig igen. Såå söt hund! Lätt den jag hade valt i hela kullen om jag hade fått välja. Känns lagom surt att veta att valpen som halvt valde mig, också är den jag faktiskt hade en chans att bli erbjuden för bara någon vecka sen. Kändes nästan som att lilla fröken Röd visste om det också.

image
Fina lilla fröken Röd, Zathungens Hedwig.

image

Trötta små bebbar

image

Dessa valpmagar! ❤

image

Tror inte bara jag blev kär i valparna.. 😉 T såg ut som att han gärna hade velat stoppa en i fickan på vägen hem.

image

Söt som socker!

image

Haha, kolla i bakgrunden vem tittar upp ur korgen!

image

Dessa små underbara praliner!

image

Valptänder är minsann inte att leka med! Sylvassa och valparna vill inger hellre än att bita där det gör som mest ont känns det som. Men vad gör det lär dom små pirayorna är såhär söta? Lilla fröken Röd ❤

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Chokladpraliner överallt! <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s