Kortlivad leksak.

Ni vet leksaken jag skrev om igår att jag hade köpt? Den som hundarna inte ville leka med. Efter varje promenad brukar Dixon bli jätteleksugen, så vi brukar alltid ha en liten lekstund med någon leksak ett par minuter när vi kommer in. För en liten stund sedan, efter en promenad med hundarna så bestämde jag mig för att testa den nya leksaken. Och så rolig Dixon tyckte den var! Så rolig att han sprang iväg och gömde sig med den. När jag hittade honom knappt en minut senare så såg leksaken ut såhär..

image

…den var visst roligare än jag trott. Nu får jag bara se till att ta med den till någon skomakare eller liknande som kan laga den. Och hädanefter blir det bara lek under uppsikt för Dixons del med denna leksaken. Så snart den är lagad ska vi testa den utomhus också.

Eller kanske att vi gör det redan innan den blir lagad.. 😉

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s