Planering…

Det känns något tragiskt att redan nu, i början av augusti, börja planera inför vinterns träning. Förra vintern var vi ju ett gäng som hyrde en inomhushall 2 timmar varje vecka, i totalt 6 månader. Även till denna vintern så går tankarna åt det hållet. Frågan är bara vilka man ska träna ihop med, vilken hall man ska hyra, hur ofta och hur länge. Det är mycket som ska funderas igenom för att det ska bli en så bra vinter som möjligt.

Dessutom har mina tankar om en träningsgrupp, där alla ligger på ungefär samma nivå, där alla har ungefär samma tränings- och kanske tävlingsambitioner. Lite krokar är redan utkastade med bra resultat. Nu gäller det bara att avvakta lite och sen förhoppningsvis sätta igång med planerandet av det också. Åh, det här kommer bli så kul!

Jag tror på att ha några olika sällskap att träna med, för att få olika ögon på eventuella problem. Folk som pushar en att utvecklas på olika sätt. Min dröm är att ha kanske 3 olika träningsgrupper, där man kontinuerligt träffas och tränar tillsammans. Det idealiska för mig är att ha bestämt tex varje söndag den och den tiden att man ses och tränar – dom som kan dom kan. Sen kanske en annan grupp träffas varannan tisdagkväll tex, och en annan varannan onsdagsförmiddag eller så. På så sätt får man 2 pass i veckan, med olika grupper, med olika folk, med olika syn på diverse olika problem.

Har en känsla av att det här kommer bli riktigt bra både i höst och vinter. Längtar redan efter att alla träningarna drar igång! 🙂

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s