V I K T I G T!

I min förra lägenhet där jag bodde innan, så hade jag en skitbra grej på min dörr. Sedan jag flyttade så har jag letat efter en liknande grej, då det för mig är något såpass viktigt att ALLA hundägare borde ha en sån här, ja alla HUSDJURSägare för den sakens skull.

Det är nämligen en liten klisterlapp man sätter fast på sin dörr, som signalerar för grannar och eventuellt brandmän att det finns djur i lägenheten. För enligt mig vore det något av det värsta som kan ske, att mina hundar skulle riskera att brinna inne i lägenheten!

image

Just denna klisterlapp köpte jag för 19 kr på Djurmagazinet. Nitton kronor för att se till så att det är mindre risk att ens djur brinner inne. Det är ingenting! Jag funderar till och med på att köpa en till, för att sätta nere i entrén på vårat hus, vid hissen. För grannarna som bor på andra våning vet kanske inte att det bor två hundar på femte våningen.. Därför tänker jag köpa en till klisterlapp att sätta vid vårat namn på tavlan nere vid hissen, så hela huset vet att det finns djur på våran våning.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s