Nattliga promenader

Nu det senaste har jag fått för vana att ett par kvällar i veckan ge mig ut på en långpromenad när det är dags för hundarnas sista kvällsrunda. Denna rastningen brukar i vanliga fall bara vara en kortis runt kvarteret typ, som min sambo alltid går. Men nu har det hänt flera gånger det senaste att jag går en längre runda med hundarna, på 3-5 km. Det är såå skönt att vara ute och gå när hela stan sover. Man möter knappt en människa eller bil, utan allt är bara lugnt och tyst och mörkt. Jag är egentligen otroligt mörkrädd, men så länge jag lyssnar på något bra och håller mig där det finns gatubelysning så går det bra.

image

Jag rekommenderar er alla att någon gång då och då gå på en nattlig promenad med era hundar, det är såå lugnt och skönt! Så länge ni inte går där jag går med mina hundar på nätterna 😉

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s