Massage och Back on Track

Idag efter en regnig och småkylig promenad i skogen tyckte jag att hundarna förtjänade lite extra mys och ha det skönt. Så det blev massage för hela slanten. Med Dixon håller vi på och övar på att ligga ner på sidan och få massage. Det går sådär.. Eller aa, han ligger ner på sidan när jag ber honom, men han slappnar inte av helt och hållet. Med Milo så är det just nu massage stående eller möjligtvis liggande rakt ner på magen. Båda njöt av massagen denna gången. En del spänningar här och var, men efter lite knådande så började dom ge med sig. Sen blev det såklart mys med BoT-täckena på. Ikväll tar vi bara en kort rastning med vintertäckena på för att dom inte ska spänna sig något om dom fryser, och sen BoT-täckena på över natten också. Älskar verkligen mina BoT-täcken!

image

Inte helt bekväm med att ligga på sidan, men han vet att det är skönt och gör nytta för kroppen, så han står ut.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s