GeKås!

I söndags var jag, Cia och Alex på varuhuset GeKås i Ullared. Det blev mestadels hundshopping, eftersom det är vad vi alla 3 gillar mest. Och GeKås har verkligen ALLT när det gäller hundshopping. Jag skulle kanske sakna dom större märkena när det gäller leksaker och godis, som Kong, JW, Tug-e-Nuff, Pommys, Agilitysnacks osv. Men å andra sidan säljs dessa märken på i stort sett alla tävlingar. Mest att det hade varit trevligt med lite lägre pris 😛

image

Massor av tillskott från Svenska Djurapoteket säljs iaf, vissa till otroligt låga priser jämfört med alla andra ställen där dom säljs. Nästa gång jag behöver Senior, ska jag absolut åka till Ullared och shoppa loss!

image

Mängder av schampon, kuliga leksaker, halsband och koppel och olika matskålar finns det också. Något borde falla varje hundmänniska i smaken kan man tycka..

image

..om inte annat finns det otroligt mycket tugg och godis att välja på, så även den kräsna hunden som inte gillar leksak, bör kunna få en liten present från matte eller husse efter ett besök på GeKås.

Tyvärr stängde varuhuset 2 timmar tidigare än vi hade trott, så vi hann mest med hundgrejerna och fick sen springa igenom allting. Men en hel del fynd fick jag med mig hem ändå!

image

Bland annat lite mer tillskott, alltid skönt att kunna fylla upp ett litet lager här hemma så man slipper beställa hem nytt hela tiden. 2 x 500 ml laxolja från Svenska Djurapoteket, och 900 g nyponpulver från Back on Track.

image

Lite tugg både till småhundarna och till den stora tanten. Viktigt att motionera tänderna för alla djuren här hemma!

image

Köpte även en ny träningsväska mest för att den lila var sååå snygg! Dessutom kommer ju dom stora hundarna behöva varsin sen när Lilla Brun kommer hit. Så det blev så att Embla fick den nya fina lila, kommer passa perfekt till hennes orange sele! Så får Lilla Brun ha den rosa väskan sen. Dessutom blev det en rosa gris från Kong, och en hink godis.

Sen blev det lite annat godis, ett pannband att ha när det blir kallt om öronen, lite kalsonger till T och lite sådär. Är riktigt nöjd med alla mina köp iaf!

image

Med ett fullt bagage kunde vi styra hem mot Borås igen!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s