Dag 12 – En ras du skulle vilja ha…

…är nog border collie. En vacker dag vill jag ha en egen. Det är otroligt häftiga hundar med mycket fart och driv i sig. Däremot kommer jag vara extremt noga med uppfödare, linjer och föräldradjur – har sett allt för många ”dåliga” BCs som har egenskaper jag inte vill ha. Men hittar man bra hundar, så är det supertrevliga hundar helt klart! Däremot kommer jag nog hålla mig till kelpies ett bra tag först 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s