Älskade IKEA!

Igår var jag och T på IKEA, främst för att köpa massa mer grejer till lägenheten, till oss. Av en ren slump råkade jag titta bland hyllorna på barnavdelningen, och fick syn på något fantastiskt! Dixon har nämligen hittat en favoritleksak som finns där, som är fet bästa som finns i hela världen enligt honom. Visst gillar han IKEA-råttorna (och mössen) men dom kan inte mäta sig med den här.

image

Igelkotten är verkligen det bästa Dixon vet. Den har allt – piper, är lagom stor, går att göra dödsskakningar med är pälsig och go att bita i. Jag har tidigare haft 2, men råkade tappa en när jag var iväg på kurs för ett tag sedan. Och trodde att IKEA hade slutat tillverka dessa. Så när jag hittade dom igår var jag helt lyrisk, så T skämdes över att gå med mig. Men nu blev det köpt 2 till, så vi har totalt 3 här hemma. Dom ligger på ett säkert ställe så ingen kan leka sönder dom, och Dixon får bara leka med dom vid speciella tillfällen.

Länken till denna fantastiska leksak hittar ni HÄR!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s