Dag 17 – Ditt favoritminne med din hund

Jag har flera minnen jag tycker extra bra om, med båda mina hundar, tex när jag äntligen fick hämta hem dom. Var och en för sig såklart. Men dom var minst lika efterlängtade båda två!

image

Dixon precis nyhämtad. ÄNTLIGEN två hundar!

Men det allra starkaste måste vara när jag äntligen fick hämta hem Milo igen, efter nästan ett dygn på Blå Stjärnan i Göteborg, där jag stundtals trodde att jag skulle få hämta hem honom i en kartong istället. Men den lyckan att få hämta honom, levande och lika glad som vanligt (fullproppad med smärtlindring) den är obetalbar!

Överlag med det besöket där är nog mitt absolut starkaste minne med någon av hundarna. Även om det är ett jobbigt minne, så är det också ett av dom bästa. Jag kommer aldrig glömma Milos reaktion när veterinären gav prognosen, och jag bröt ihop totalt. Jag grät så jag hulkade! Och trots att Milo tidigare hade skrikit av smärta bara vi tittade på honom, var halvt förlamad i bakkroppen men ändå hade smärtkännedom, men trots denna smärta han utstod så började han slicka bort mina tårar och försöka trösta mig. Den kärleken, den viljan att någon annan ska må bra, den lusten att sätta någon annan före en själv NÄR MAN ÄR EN HUND – det minnet får mig fortfarande rörd till tårar varje gång jag tänker på det.

Milos förmåga att hela tiden känna av hur jag mår, och kunna lugna eller trösta på bara någon sekund och få mig att må bättre, det är helt fantastiskt. Vad jag hade gjort utan denna lilla hund i mitt liv det vet jag inte!

image

Världens bästaste lilla korvhund ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s