Dag 18 – Tik eller hane?

Jag har ju i dagsläget två kastrerade hanar och trivs väldigt bra med dom. Hanar generellt, även okastrerade, är enligt mig jämnare i temperament. Även om dom kanske skvätter lite här och var, kan jucka på lite allt möjligt, påverkas av löptikar och sådär – så tycker jag ändå att dom är jämnare i temperament jämfört med tikar. Så hanar har tidigare varit mitt självklara val när jag kikat på hund.

Men jag har börjat tänka om lite nu, så med Lilla Brun är önskemålet att få en tik. Tikarna är nättare i kroppen, något mindre och bland kelpies så gillar jag tikarnas uttryck bättre. Så nu hoppas vi på en tik denna gången! Dessutom kan jag äntligen få utlopp för allt rosa jag vill köpa. Jag får nämligen inte köpa rosa till hanarna för T, men om Lilla Brun blir en tik då ska jag minsann gå lös på allt rosa! 😉

Annonser

En tanke på “Dag 18 – Tik eller hane?

  1. Vad ÄR det med killarna och rosa? Väx upp och bli riktiga män. Jag tycker också bättre om hanarna, men eftersom jag vill ha stor hund och de har fuckat upp i aveln av rottweiler så får jag tänka om ibland. SKA ha hane nästa gång 🙂 Så då blir det väl malle då 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s