Längtan!

Just idag längtar jag extra mycket efter Lilla Brun. Att få träffa våran egna lilla valp, få lära känna en ny individ, få vara med från början och påverka hur denna individ ska formas. Just idag längtar jag extra mycket efter att få gå alla nya roliga kurser, få lära mig massa nytt och få göra allt jag planerat.

Just idag längtar jag efter nästa sommar, närmare bestämt juni. Det är ett stort kelpieläger planerat då över en helg, och jag har lyckats få ihop ett bra gäng människor som ska åka upp tillsammans. Vi har hittat ett superbra hus att hyra tillsammans, och planerat hur vi ska samåka och vilken dag vi åker. Det här kommer bli sååå bra, det känner jag på mig!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s