Birthday boy

Idag har vi haft födelsedagskalas här hemma, mer eller mindre hela dagen. Det är nämligen så att just idag, för 5 år sedan, så föddes det en liten Milo. Tänk att han redan är så gammal?! Jag får ångest varje gång jag tänker på det, att han redan är 5 år, alltså har han bara ca 10 år kvar. Usch och fy för att tänka på att han redan har levt en tredjedel av sitt liv. Vad ska jag ta mig till den dagen jag inte har Milo längre? Han är ju mitt allt, det bästaste som finns, den som alltid får mig på bra humör när jag är ledsen eller lugnar ner mig när jag är arg. Vad ska jag ta mig till utan Milo?? Som tur är dröjer det många år ändå tills jag ens behöver tänka på ett liv utan Milo. Men dom gånger jag råkar tänka på det, då får jag ångest varje gång.

Hur som helst, vi startade dagen med en riktigt lång sovmorgon och massa mys. Milo är en riktig myspropp, särskilt på morgonen. Att ligga under täcket och gosa in sig jämte matte är det bästa som finns enligt honom! Enligt mig också för den sakens skull.

image

Efter en rastning på stan där vi gick och kikade lite på duvorna osv, så gick vi raka vägen till sängen igen för ännu mera mys – på Milos initiativ. Jag är inte den som är den och säger nej till mys. Vad jag däremot gjorde var att anmäla oss till en kurs som precis släpptes. Lägligt nog släpptes den just idag, därför fick denna kurs bli Milos födelsedagspresent. Som tur är så älskar Milo freestyle över allt annat, och eftersom vi (läs jag) satsar på att tävla till våren så är det ju perfekt att gå en kurs med fokus på tävling, programbyggnad val av musik, störningsträning osv, och såklart är det underbara Helena som håller även denna kursen.

Men såklart kunde inte matte hålla sig från att ge någon fysisk present också, så jag tog med mig båda hundarna och åkte iväg till djuraffärerna här i stan för att kika present. Milo fick såklart följa med och välja! Det hela slutade med att det blev massa nytt gott godis att kunna ha på kursen bland annat, och en superkulig leksak.

image

En leksak med ett pip som hundarna hör, men inte vi människor – perfekt ju!

Efter presenthandlingen blev det en långpromenad tillsammans med hundarnas mormor där båda hundarna fick passa på att springa lösa och busa, träna lite, nosa lite här och var och bara vara hund liksom.

image

Vidare hem och äta pannkakor för oss människor, och tårta för hundarna. Hundarnas tårta bestod av pannkakor i plättstorlek, vispgrädde med nötblod, blodpudding, blåbär och korvljus. Det verkade som att dom båda gillade sina tårtor!

image

image

Tror födelsedagshunden var nöjd med sin tårta.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s