Dumme mosse

Strax efter kl 9 packade jag in hundar, matsäck, fika och träningsväska i bilen och styrde kosan mot Jönköping. Väl framme i Axamo mötte jag upp Ida, och körde sen efter henne till rätt ställe för dagens promenad.

image

På väg på äventyr i dom småländska skogarna!

Vi möttes av fantastisk natur, som tyvärr inte gör sig rättvis på bild, särskilt inte dom bilder som jag tog med min mobil. Men hellre dom än inga alls känner jag, det går ändå få ett humm av hur det såg ut där.

image

En liten paus vid en bänk, för att ge hundarna chans att dricka och dessutom möjlighet för oss ägare att ta kort på våra otroligt söta hundar.

image

Dessa små spångar, i denna fantastiska natur. Åh vad jag älskar Dumme mosse! På bilden ser vi dessutom Idas Mixi, som sekunden senare trillade ner från spången, i sitt försök att vända sig. En smal, blöt, hal träspång är minsann inte det lättaste att gå på..

image

Hela det fantastiska gänget ❤

Efter korvgrillning mitt på promenaden, där hundarna skötte sig exemplariskt, och sen en härlig promenad tillbaka till bilarna så bestämde vi oss för att åka en liten sväng och sen träna lite också. Träningen ledde även till fika och massor av prat, och tiden bara flög iväg.

image

Ida och Tuva visar upp ett av alla trick dom kan. Duktiga fisar!

image

En åksjuk och illamående Dixon fick åka i mattes knä hem, för att lättare kunna kolla ut genom fönstret, och kunna få lite frisk kalluft som blåste på honom.

image

En fantastiskt fin solnedgång hade vi som guidade oss tillbaka till kära Borås. Tyvärr gör mobilkameran inte solnedgången rättvis..

Närmare 10 timmar från att jag åkte hemifrån, klev vi äntligen in genom ytterdörren igen, jag och hundarna. Då var vi trötta och nöjda efter en underbar dag. Kläderna luktade rök från grillen, ryggen ömmade efter att ha burit på fel sorts ryggsäck och huvudet var helt slut efter allt viktigt vi pratat om under dagen. Riktigt bra vänner behöver man alltid, spelar ingen roll vart dom bor och hur sällan man ses – det är ändå superbra när det väl blir av! ❤

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

2 tankar om “Dumme mosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s