Frukostutflykt

Imorse packade jag och hundarna med oss lite frukost och gott att tugga på för hundarna och for iväg ut i skogen för en promenad och picknickfrukost. Vi gick en lagom runda på knappt 5 km med lite bergsklättring nära på, omväxlande och fin natur och fantastisk utsikt. Ibland behöver man bara komma iväg och andas, sluta tänka och bara leva i nuet. Såå härligt att lufsa runt i skogen med dom bästa jag har, och bara vara, stänga ute hela omvärlden.

image

Mina fina killar ❤
image

Att gå på spångar är en bra möjlighet att öva på kroppskontrollen, även för hundar.

image

Många och höga rötter gör att man måste tänka på vart man sätter sina fötter samt lyfta på dom ordentligt, oavsett om man är hund eller människa. Perfekt träning för oss alla tre!
image

Massa spännande att titta på, tex vattnet som for fram under bron.

image

”Kommer du matte?” Även om Milo alltid springer en bit före mig när han får vara lös, så har han alltid kolla bakåt på mig så jag inte gömmer mig eller andra dumheter. Titt som tätt stannar han till och liksom ”checkar in” med mig, och så länge han gör det får han springa som han vill i övrigt – för jag VET att han har koll på mig.
image

Fantastisk utsikt uppifrån berget där jag bestämde mig för att ta en paus och äta min frukost, i solen och läet så var det helt underbart härligt!

image

Världens finaste killar, i en härlig riktig ”trollskog”!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s