Vänga mosse

Imorse åkte jag och T iväg på en liten morgonutflykt med hundarna. Tanken är att vi en gång per helg ska åka iväg någonstans och gå en längre promenad med hundarna och ha med lite picknick att mumsa på. Detta är bra av såå många orsaker! Dels behöver husse lära sig att tycka det är skönt att vara ute och gå, dels är det bra att han gör något roligt tillsammans med hundarna och inte bara dom tråkiga kvällsrastningarna. Dessutom är det alltid mysigt för mig och T att göra saker tillsammans, gärna med hundarna om jag får önska.

Så vi packade med lite picknickfrukost och styrde ut till Vänga mosse. Var extra roligt att vara där denna gången eftersom det var första gången där för T, dessutom var det längesen jag var där sist. Såå skönt att gå därute! Hundarna visste väl vart vi skulle gå, så dom sprang hela tiden en bit framför oss och busade med varandra. Jag blir alldeles varm i själen varje gång jag ser mina hundar leka med varann!

Det blev totalt en promenad i närmare en timma, där vi alla 4 mest njöt av en lugn start på en lördag. När vi kom tillbaka till bilen blev det frukost för oss och vila för hundarna.

image

Denna miljön är som balsam för själen!

image

Han har rätt snygg hållning ändå, och bättre blir den ju mer han går med sina väskor.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Vänga mosse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s