Ett tungt besked!

Idag fick jag ett tungt besked. Ett besked från våran uppfödare att det bara kommer bli en valp i den kullen jag väntat på i snart ett års tid. Och jag står tyvärr inte tillräckligt högt upp på kölistan för att få köpa denna endaste lilla valp. Så två dagar innan min födelsedag, en vecka innan min valp skulle fötts, så får jag beskedet att det inte blir något. Mitt hjärta har gått sönder! Jag har gråtit floder, sörjt MIN hund som jag aldrig kommer få. Min lilla E kommer aldrig få flytta hem till mig. Alla mina drömmar och planer, går upp helt i rök. All väntan och längtan, helt förjäves, för ingenting.

image

Bilden är lånad från Kennelsandskogen.se, föreställande kennel-pappan Conny och en av deras valpar från D-kullen.
Bilden är fotad av Sofia Olsson, bakom Kelpiegallery.com .

Det kommer inte bli någon sån här liten chokladpralin, från denna fantastiska uppfödare. Bara tanken på att inte få en Sandskogen-valp gör att jag känner mig helt tom, det skär i hjärtat av saknad och sorg.

Är det ens möjligt att sakna någon man aldrig träffat?
Är det ens möjligt att sörja någon som aldrig funnits?

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

4 tankar om “Ett tungt besked!

 1. Fy fan va tråkigt!!! Jag förstår dig sorg har även känt den själv, jag vet att det är svårt o se och inte gör det nått bättre men vet vad det finns en mening med detta du kommer se det när det som är tänkt för dig kommer att ske! ♡

  • Ja det var inte riktigt det beskedet jag ville få. Väntade som sagt på ett glädjande besked i nästa vecka istället.. Var det innan Vajlo eller Dunder det hände dig? Ja, antagligen är det någon mening bakom det här, men det känns pissigt tråkigt just nu ändå. Det är en klen tröst att ”det var inte meningen denna gången”..

 2. Visst är det tråkigt och kanske sorgligt när det inte blir som du tänkt dig. Vissa saker går inte att styra över, men glöm inte att uppskatta det du har- två pälsklingar som älskar dig mer än något annat. Dessutom har du en tvåbening som älskar dig OCH min lilla Embla😃. Tänk på att det är ännu värre att sörja någon som man älskat och som sedan oväntat rycks bort från en. Kram och tack för att Embla fått vara hos dig nu i veckan.

 3. Usch vad tråkigt! Vet hur det kändes när jag väntade på min allra första hund efter att ha drömt om en i 14 år och först ena tiken gick tom och sen nästa.
  Nu var det nära att jag missade valp igen efter att ha väntat och längtat över ett år. Stod på fjärdeplats i kö för en tik – fick veta att fem valpar skulle födas. Chansen att det skulle bli en valp till mig var minimal. Sen föddes de – tre hanar och två tikar. Döm om min förvåning när uppfödaren skrev att jag var på plats för att få tik. Nu hoppas jag bara att den utvecklas bra.

  Jag vill inte ge dig några falska förhoppningar genom att berätta detta, och det kanske är så att din uppfödare sagt bestämt att det inte blir någon till dig/att det är väldigt många före. Men.. avhopp kan ske, bevisligen.

  Jag håller tummarna för att du hittar en kull och att du får en valp som längtar efter. Jag vet hur vänta känns, och hur alla planer man har bara går upp i rök- men det är för stunden. Du kommer säkert hitta en valp värd väntan tillslut även om det känns tungt nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s