Störningsträning på torget

Tidigare i eftermiddag bestämde jag mig för att det var dags att ta tag i störningsträningen med gång! Och eftersom jag ändå hade ärende ner till stan, så passade jag på att ta med Milo och träna lite.

På vägen till torget var han jättedisträ, drog som en galning och bara skulle nosa och kissa överallt. Väl på torget tänkte jag att det får bära eller brista, och knäppte av kopplet, visade att jag hade godis, och gjorde mig redo med klickern. Och vilken kontakt jag hade med Milo! Han hade fullt fokus på mig, och märkte knappt ens vart vi gick.

Vi körde lite enkla grejer, som slalom mellan benen, ”nio” + back, ”snurr/spinn”, ”ett” och hoppa upp och ner på grejer. Jag var riktigt imponerad på Milo och hans fina fokus på mig, trots att det här var en mycket svårare störning än han var van vid. Efter närmare en halvtimmas träning på torget, så gick vi hemåt, självklart fortsatt tränandes, med lös hund och allt.

Väl hemma fick jag en väldigt trött och nöjd hund som jag misstänker kommer sova resten av kvällen!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s