Räserskor!

För ett par veckor sedan fyllde jag år, och har sedan dess haft flera kalas då jag har flera familjer. Nu i helgen hade jag sista kalaset, och fick ett par nya agilityskor – precis som jag önskat mig. Ett par Salomon Speedcross CS W, dessutom i den snyggaste och bästaste färgen. Jag är helt kär i mina nya skor, dom är helt perfekta! Så perfekta och fina att jag inte ens vill använda dom 😛 men dom kommer användas, till våren. Däremot kommer jag nog köpa ett par till skor i samma modell, i en mer praktisk färg för att kunna användas när jag är ute och går i skogen med hundarna.

image

Visst är dom helt underbart perfekta? Matchar dessutom min nya fina ljusrosa regnjacka helt perfekt!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s