Fishunden briljerar!

Ikväll har vi varit iväg hos Anna igen, denna gången med enbart Dixon. Det märks på honom nu att han vet vart vi ska, han känner igen vägen och vet när vi är framme. Väl framme vet han exakt vart vi ska ta vägen och vad vi ska göra. Han vet att vi alltid stannar på mattan i entrén en stund och gör lite tricks, sen får vi komma in i behandlingsrummet. Där ska gå kläs av, och sen stå still och få sin behandling. Och Dixon beter sig exemplariskt, gör precis allt på rätt sätt.

Idag började vi med massage också, och Dixon tryckte verkligen på hårt själv. Det syns på honom hur skönt han tycker det är, att släppa på spänningarna lite här och var. Han sitter och bara njuter!

När hela ryggen är masserad så går vi över på laser av framförallt ländrygg och knän, men också lite där Dixon visar att han vill bli behandlad. Idag nöjde han sig med ländrygg och knän, så Anna gick tillbaka till att massera ryggen, nacken och bakbenen istället.

Det är så häftigt att se hur han har förändrats och utvecklats sen vi började gå till Anna i våras. Dels kroppsmässigt, så har han förändrats. Han har rakar rygg och sträcker på knäna bättre. Han tar längre steg och hoppar inte lika ofta på 3 ben. Han är med avslappnad i hela kroppen, vilket även påverkat hans psyke. Nu när han slipper oroa sig för att ha ont, så är han mycket lugnare och gladare, litar mer på människor han inte känner så bra och visar mer av sin glada, lekfulla, spralliga och energiska sida, den som bara vi dom närmsta i familjen fått se annars. Det är verkligen häftigt att se vilken skillnad det blivit på honom. Och när till och med Anna berömmer honom för att han utvecklats och förändrats, då är det verkligen så, inte bara något jag inbillar mig. Älskade lilla hund vad du är fantastisk!

image

Dixon för 2,5 år sedan, samma dag som jag hämtade hem honom.

image

Dixon i våras, nästan exakt 2 år efter att jag hämtade hem honom.

image

Dixon idag, nöjd och glad efter sin massage.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s