We 💜 Hurtta!

För någon vecka sen vann jag en tävling som Hurtta hade på sin facebooksida. Man skulle skriva tips på hur man bäst skyddar hunden under kalla och mörka vinterdagar. Jag skrev med 4 tips med bland annat reflexer, LED-lampor, inte ha hunden lös under kvällen, hålla sig ifrån större vägar, och ha ett varmt täcke vid behov. Jag valde även att skicka med denna bilden, då jag tycker det är en häftig bild som visar reflexer på ett bra sätt.

image

I måndags fick jag äntligen hem mitt pris, en reflexväst och en reflexscarf, till hund. Då småhundarna redan har allt dom behöver i reflexväg, så valde jag att beställa grejer i en storlek som kommer kunna passa kelpien sen. Och turligt nog för Embla, så har hon och den tilltänkta kelpien i stort sett samma storlek. Så nu fick Embla äran att låna och prova både väst och scarf, och koppel som jag hade sen tidigare.

image

Kopplet hade jag sedan tidigare, men det det fick liksom följa med på köpet på denna bilden.

Jag måste ändå säga att jag är nöjd med båda produkterna som jag vann. Västen har jag sedan tidigare till småhundarna, och tycker den är grymt bra. Scarfen kommer nog användas en del på rastningar här hemma, utöver sele och koppel, medans västen kommer användas mer när vi är ute och går i skog och mark – precis så som småhundarna använder sina västar idag.

image

Enda minuset med båda produkterna är att det inte är riktigt samma rosa, inte på någon av dom och heller inte på kopplet, som synes på bilden. Så när jag har alla tre tillsammans så syns det inte riktigt att dom passar ihop, inte så som det är med den gula eller orange. Men det är ett rätt så litet problem tycker jag allt, särskilt med tanke på att det kan rädda hundens liv och att jag dessutom fick dessa produkter helt gratis. Jag är dessutom en perfektionist när det gäller färger, petig med att allt ska matcha och sådär. Men jag är galet nöjd med dom iaf!

image

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s