Tävlingskalendern börjar fyllas på!

Nu när vi fått Milos tävlingslicens (äntligen har vi fått hem kortet dessutom), jag äntligen bestämt mig för vilken klubb jag vill representera när jag är ute och tävlar så känns det som att vi börjar komma igång med allt ordentligt. På MyDog sen ska det inhandlas en tävlingspärm, troligtvis blir det en från Agria. Har googlat och läst massor, och med det behovet vi har får det nog bli en sån. Så ska jag fixa en snygg bild/skylt att ha på framsidan sen också. Men vad jag vill börja fixa med allt sånt redan nu! Så jag inte vill vänta en månad med att handla på MyDog, utan beställa en tävlingspärm redan nu, fixa och pyssla så den blir klar. Men jag ska vänta, och så är det med det. Ingen brådska att fixa med allt, är närmare 2 månader kvar till start ändå.

image

Men nu har matte varit vågad, och anmält mig och Milo till 2 tävlingar till, totalt 3 starter plus den vi redan är anmäld till. Så under våren år vi redan anmälda till 4 starter, två på ”hemmabanan”, HallåHund och sen blir det en tävling med dubbla klasser uppe i karlstad. Har dessutom några fler datum uppskrivna i kalendern, men dom tävlingarna har inte släppts på Hundaktiv än. Vi väntar otåligt på att kunna anmäla oss även till dom! Tänka sig, att vi till sist skulle bli ett tävlingsekipage. Min tanke är att anmäla mig och betala in till så många tävlingar som möjligt innan första starten, innan mina nerver hinner sätta käppar i hjulet. Är man anmäld och har betalat, då är det bara att snällt starta och se glad ut!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

5 tankar om “Tävlingskalendern börjar fyllas på!

  • Kommer inte kunna sova pp ett par nätter innan, och troligtvis inte kunna äta samma dag. Men just pga nervositeten så ser jag till att anmäla mig och betala så många starter som möjligt innan första starten, så jag känner att jag ”måste” vara med sen 😛

   • Ja det finns ju bara ett sätt att bli bra på att tävla och bli av med nervositeten – att tävla 😉 Väldigt bra för mig med min prestationsångest och nervositet att möta mina rädslor så! Jag imponeras av dig!

   • Prestationsångesten har vi mer på träningarna. På tävling är det mer på mig själv jag har press. Men jag har bestämt mig för att vi bara ska ha kul, om det så innebär att vi ska diska oss efter halva programmet. Men det här SKA bli en bra och rolig grej för Milo!

   • Klokt! Jag älskar att tävla! Jag går in i en super-bubbla och har ju faktiskt vunnit stort ända tills elit. ÄNDÅ är man så nervös 🙂 Blev svag i knäna av att se en tävling på klubben sist ha ha. Ni inspirerar 💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s