Öppet hus med mingelhunden

Igår var det öppet hus hos bästaste Hund i Harmoni. Självklart åkte jag dit och visade mitt stöd. Däremot bedömde jag att det inte var lämpligt att ta med Dixon på ett sånt evenemang, och med Milo är jag alltid rädd att någon ska trampa på honom när mycket folk vistas på samma ställe. Alltså tog jag med mig mingelhunden Embla istället. Även denna gången trodde hon att alla besökarna var där för hennes skull, men tyvärr var många av dom ouppfostrade och hälsade inte på henne.

image

Vi fick bland annat en påse med smarrigt godis, från Tassrelax Hundcenter.

image

Det blev även en ny hol-ee roller, i lite lagom storlek och i rätt färg. För om vi inte kan ha orange eller lila, så är det gul som gäller. Har redan planer för hur denna ska användas längre fram.

image

Det blev också ett nytt snyggt halsband från Eckers. Om det blir Embla som får använda det eller kelpien längre fram, det får vi se. Men det var för fint för att inte köpa!

image

Köpte även en bok jag kikat på ett tag nu. Efter att ha fått träffa författaren igår så slog jag till och köpte äntligen boken! Är övertygad om att jag kommer ha stor nytta av denna till nästa hund, så jag kan grundträna den bra redan från start, för att öka möjligheterna att få en bra terapihund.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s