En frostig promenad

Tidigare idag åkte jag, mamma, Embla och Katharina iväg till Drared för att testgå en promenad som mamma och hennes vandringsgäng ska gå på annandagen. Tanken är att rundorna ska vara ca 1 mil. Jag sa verkligen inte nej till att komma ut och gå en långsväng! Nu när småhundarna inte får gå så långt, så är en 2-3 km runda en långpromenad för dom. Och för min del, som älskar att promenera, så kryper det i kroppen av längtan att gå långt. Men samtidigt känns det så meningslöst att gå långt utan att ha hundarna med. Denna gången löste jag problemet genom att ta med Embla istället.

Det blev en härligt lång promenad i fin natur. Jag älskar verkligen det området där vi gick! Det är dessutom mina gamla skogar från när jag höll på med hästarna, så det är många minnen som kommer tillbaka av att gå där. Men vi hade en fin, om än något varm och jobbig promenad. Det är några riktigt sega backar på den rundan, och i kombination med min ansträngningsastma och glömd medicin blev det lite väl tufft vissa stunder. Märktes på Embla direkt när jag fick tungt att andas, att hon blev orolig och höll sig extra nära mig. Lilla tanten 💜

image

image

image

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s