God jul från oss

image

Jag och hundarna ville bara titta in här för att snabbt önska er alla en god jul. Våran morgon började med julfrukost hos min mamma, där hundarna fick varsin lammnacke att mumsa på. När människorna hade ätit upp, fick vi alla bylsa på oss ytterkläder för att ge oss ut på en långpromenad med hundarna. Jag brukar alltid försöka hinna med att aktivera hundarna lite på något sätt på julaftons morgon, så det känns lite mer okej att hundarna får stå tillbaka sen under resten av dagen. Men efter den här promenaden enades vi om att det ska bli en ny tradition på jul – en långpromenad med hundarna på morgonen. Såå mysigt att få gå runt på dom, annars så populära promenadvägarna, helt ensam och låta hundarna springa som dom vill!

image

Milo är helnöjd med den nya traditionen!

image

Dixon, not so much.. Han hade hellre legat i soffan och myst hela dagen. Men ut måste man, åtminstone när man är hund.

Nu resten av dagen ska vi flänga runt som skållade råttor till min släkt och familj, så hundarna kommer få vara hemma själva, med undantag för lite promenader och liknande under dagen. Inte helt optimalt enligt mig, men förra året när jag hade med båda så var Dixon helt sönderstressad, så det slutade med att han fick ligga i buren i stort sett hela dagen och morrade så fort någon kom nära. Så därför inser tom jag att dom har det bättre hemma, hur gärna jag än hade velat ha med dom. Men det får bli såhär, det är trots allt bara jul en gång per år.

Lyckligtvis vet jag att det inte går någon nöd på dom ändå. Dom trivs jättebra i sitt rum, dom har fått både mat och ordentligt med tugg redan, har gått en långpromenad och gjort det dom ska. Kommer även gömma lite aktiveringsleksaker till dom innan vi går. Nu ligger dom så lugnt och snällt och sover, så dom uppskattar nog bara lite lugn och ro ett par timmar. Försöker jag intala mig iaf.

Hur som helst, en riktigt GOD JUL önskar vi er alla!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s