Mer julklappar!

Igår efter promenaden åkte jag och Alex runt en sväng till stans djuraffärer och kikade lite. Hade egentligen tänkt köpa nya vintertäcken till hundarna, men eftersom det inte fanns i den färgen jag ville ha så fick jag avstå det köpet. Däremot hittade på Hurtta Stormjacket på MyOne i rätt storlek och färg. Jag som jagat dessa täcken i närmare 2 månaders tid för att kunna köpa eftersom det är en utgående produkt, men rätt storlek har varit slutsåld överallt. Fatta min glädje när jag äntligen hittade dom! Visserligen fick jag åka mellan 2 olika djuraffärer för att få en till varje hund, men det fick det vara värt.

image

Bilden på Dixon är tagen med blixt, den på Milo är utan.

Nu har tankarna och funderingarna gått kring om jag ska köpa ett till bara, till kelpien sen. Har sedan tidigare provat ut storlek på Embla, tänker att kelpien kommer nog bli ungefär som henne i kroppen, kanske något mindre. Men jag tänker att samma storlek som Embla har, bör jag kunna köpa till kelpien. Dessutom kommer ju Embla kunna låna det täcket lite då och då fram tills dess att kelpien kommit. Så…. Det får nog bli ett till. Får passa på nu så länge täckena säljs helt enkelt, snart kommer dom vara slut överallt och då finns risken att jag ångrar mig om jag inte köpt.

image

Lär bli ett rosa till kelpien, och så är det ju gul och orange till dom små. Så fina hundarna kommer bli sen, alla 3!

image

Viktigt att färgmatcha ju! Koppel, sele och täcke i samma färg 😍

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Mer julklappar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s