Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Denna dagen skulle egentligen inneburit inomhusträning med Milo, för att sen packa in alla 3 hundarna, chinchillan Stitch, sambo och massa packning i bilen och styra kosan mot dom småländska skogarna, bottnaryd närmare bestämt. Tyvärr blev det inte riktigt så.

Istället vaknade jag med migrän i morse pga sömnbrist, och fick ställa in inomhusträningen. Sömnbristen berodde på en matförgiftad sambo som varit uppe och kräkts hela natten och morgonen. Alltså bestämde vi oss för att ta sovmorgon och bara vila hela dagen. Resan till bottnaryd ställdes in, eftersom vi inte vill riskera att smitta någon då vi först trodde det var vinterkräksjuka, och nu får den förbli inställd eftersom sambon fortfarande inte är särskilt pigg.

För min del blev det en liten tur till några av stans djuraffärer för att köpa goda ben till hundarna, lite nya fiskar till vårat akvarium och dessutom hittade jag en snygg grön, ihopfällbar vattenskål som ska hänga på Milos träningsväska. Hundarna fick en snabbrastning på ett nytt ställe för dom, när det är såhär kallt så dom inte kan gå så långt får man hitta på annat för att aktivera dom och variera deras rastningar. Resten av kvällen ska spenderas med att förbereda en trygg och mysig koja inne i badrummet, eftersom vi kommer få spendera nyåret hemma, och troligtvis i badrummet för att hundarna ska slippa vara rädda. Så ikväll ska så många saker som möjligt förberedas och fixas med, så kan hundarna krypa in där i tryggheten så snart dom vill. Så får vi hålla tummarna för att det inte skjuts för mycket fyrverkerier här i stan vid tolvslaget.

Ja, tänk så annorlunda ens planer tvingas bli med otroligt kort varsel.. Vi får helt enkelt hoppas att det blir bra ändå.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s