MyDog 2015

Idag har jag varit iväg på MyDog, årets största händelse i hundvärlden! Jag började min dag på mässan tidigare än många andra besökare, eftersom jag och Jonna skulle vara funktionärer på Agria Freestyle Elite Challenge 2014, Freestylefinalen. Snacka om häftigt att få träffa flera av dom jag ser upp till inom freestylen. Att få sitta och prata med världseliten, och diskutera hur det gick för dom inne på banan. Att dom, med sååå stor erfarenhet och massor av stora mästerskap i ryggen, brydde sig om att fråga om vad lilla jag tyckte. Mycket häftig känsla! Och det var då drömmen föddes på riktigt, en vacker dag ska jag och Milo också få tävla på den banan, i finalen i AFEC Freestylen. Lärde mig så sjukt mycket på att bara få sitta bredvid eliten och lyssna på vad dom pratade om, titta på hur dom förberedde sig med tex uppvärmning, banvandring osv. Otroligt lärorikt inför min första start om knappt en månad!

image

Banvandring.

image

Alla har vi olika sätt att förbereda oss inför start, Thyra som har flera mästerskap i ryggen tog det hela med ro och vilade sig i form.

image

Medans Sandskogens Bagheera förberedde sig genom att tigga smörgås av matte.

image

Alltså, sååå söt hund! 😍

image

Älskar denna underbara fantastiska sport där alla hundar är välkomna, oavsett ras/blandras, storlek, ålder osv. Älskar att alla är lika mycket värda och lika accepterade oavsett!

image

Något starstruck man blir ändå av att sitta bredvid flera av ens förebilder, och stora delar av eliten i Sverige inom freestyle!

Resten av dagen spenderades med shopping (får lägga upp här sen vad för fina fynd jag gjorde), äta lite, prata med massor av folk, lyssna på olika föredrag, hälsa på mängder av hundar osv – precis hur en hundmässa ska spenderas med andra ord! :mrgreen: tyvärr glömde jag av att ta fler kort under resten av dagen, så ni får hålla tillgodo med dom här ovanför och det här på Fredrik Steen.

image

Tyvärr blir det bara denna dagen på mässan för min del i år, framförallt pga sjukdom, kände efter idag att det var lite väl tufft med en hel dag i den typen av miljö en mässa innebär.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s