Tävlingspärm

På mässan igår köpte jag äntligen en tävlingspärm till Milo. Det blev dagens första köp, och något jag sedan tidigare hade planerat att köpa där. Och jag är helt klart nöjd! Nu har jag äntligen alla Milos papper samlade på ett ställe, hans vaccinationsintyg, hans tävlingslicens, mitt medlemskort i SHU (Svensk Hundungdom)  och även Milos tävlingshalsband. Nu är frågan vad mer jag ska fylla alla bra och fiffiga fack med? Tanken är längre fram att fixa en snyggare namnskylt, med bild på Milo också, men tills vidare duger den här. Det är rätt färger iaf, får med hans ”stamtavlenamn”, hans tilltalsnamn och att det är jag som är ägare. Allt man behöver ha med på namnskylten med andra ord!

image

image

image

Tävlingslicens är ju något alla hundar utan stamtavla måste ha för att få tävla. Det är något man betalar för en gång, sen gäller den hela hundens liv. Knappt 500 gick den på, men det kan det vara värt för att kunna tävla lite och på så sätt få bedömning på våran träning, vilket är främsta anledningen till att jag vill tävla.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

4 tankar om “Tävlingspärm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s