Gult är fult ;)

Nu är julen slut för min del, nu har jag fått alla julklappar. En av klapparna jag önskade mig var slut i butikerna lagom till när julklapparna skulle köpas, så den blev beställd och skulle komma inom 5-7 arbetsdagar. Av någon anledning krånglade allt med beställning och leverans, och efter många om och men så kom den äntligen nu. Och vad den var väl värd väntan! Jag fullkomligt älskar den.

image

image

Har än så länge bara testat den hemma, men redan på halva volymen är det såpass högt att det inte går att prata med någon som vistas i samma rum och det är nästan så det gör ont i öronen pga volymen. Den här högtalaren kommer bli grym på träningarna framöver! Och även på gräsmattorna utomhus i sommar kommer jag ändå kunna träna till bra volym på musiken. Plötsligt längtar jag efter sommarens träningar betydligt mer!

Vill du köpa dig en egen sån här så hittar du den bland annat på Media Markt. Den finns i dessa färger:

image
HÄR hittar du mer info om högtalaren, på Media Markts hemsida.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s