Massa spännande kurser på gång!

Våren är full med kurser känns det som, vilket jag verkligen inte gråter för. Möjligtvis min plånbok, men den bryr jag mig inte om! 😉 så förutom inomhusträningen varje vecka, lite träningar med freestyleträningsgruppen och dessutom lite då och då blir det även agility med blondingruppen. Men också 3 kurser jag är anmäld till redan, plus att jag överväger 1 eller två kurser till. Vi skulle gått på en kurs som var i två steg, ett steg i helgen och ett steg om 2 månader, men tyvärr är den inställd. Därför letar jag nu nya kurser att gå istället för den. MEN, till dom kurserna jag redan anmält mig till!

image
Bilden tagen av Jonna Ohlsén

Helgkurs i freestyle/HtM för Ulrika Persson
Denna kursen tror jag kommer bli riktigt rolig! Perfekt att få gå kurs för en domare, och dessutom domaren som dömer nu när jag ska tävla på fredag. Även om mina nerver kommer ställa till det så Milo inte får visa upp sig från sin bästa sida, så hoppas jag ändå ta Ulrika får se ungefär hur vi hade tänkt oss, och därför kan ge tips och råd utifrån det, hur vi ska förbättra oss. Jag som dessutom inte firar allahjärtansdag hittade plötsligt bästa sättet att spendera den helgen på! 😀

image
Bilden är lånad från Hundspektra

Freestyle helgkurs för Frida Binette
Denna kursen tror jag kan bli riktigt rolig. Dessutom är ju Frida så otroligt duktig, så det ska bli spännande att gå kurs för henne och lära sig från en av Sveriges bästa freestyleinstruktörer! Hennes meritlista kan göras låååång, men det räcker att säga att hon är RIKTIGT duktig och vet vad hon gör.

image
Bilden är lånad från Tasskompassen

Agility mot klass 1
Denna kursen längtar jag efter riktigt mycket, troligtvis den mest efterlängtade kursen den här våren. Ska bli sååå härligt att få ögon utifrån igen på vad jag gör och inte gör, få bra tips och råd med hur jag ska komma runt olika problem. Och framförallt – Få gå kurs för underbara Jeanette igen. Jag trivs så bra med henne som instruktör, att jag hade egentligen kunnat gå i stort sett vilken kurs som helst för henne, och ändå varit helnöjd. Men just denna kurser ser jag fram emot riktigt mycket!

image

Är även riktigt sugen på att gå någon sorts nybörjarkurs i agility med Marley, mest för att få andra ögon på det hela, lite bra tips och råd och sådär. Får se vart jag bestämmer mig för att gå kursen, har några olika ställen jag funderar på.

image

Dessutom kommer det bli en slags privatlektion i massage, för Anna på Hund i Harmoni, eftersom massagekursen blev inställd. Vill verkligen lära mig grunder i hur jag ska kunna hjälpa Dixon fortsätta må bra, på bästa möjliga sätt. Även om jag vet att Anna kommer köra igång samma kurs till hösten också som jag kommer gå då, så vill jag ändå lära mig grunderna redan nu.

Det här kommer bli en rolig och lärorik vår, det känner jag på mig!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s