Shoppat lite vårfina färger 😍

image

Jag har länge funderat på att beställa grejer från Hurttas nya limited edition, till båda hundarna. Men eftersom dom i stort sett aldrig går med halsband på sig, och Hurttas y-selar inte sitter bra på mina hundar, så har jag liksom ändå varit helt övertygad om jag ska beställa eller inte. Jag menar, varför köpa hundgrejer ENBART för att dom är fina, om man inte har någon som helst användning för dom? Men så i helgen när jag var och hälsade på Ida i Jönköping så fick jag titta på hennes Tuvas nya sele i just den färgen som jag funderat på. Och jag blev helt kär, sååå snygg var den! Så jag fick genast beställa, från samma ställe som henne. Problemet var bara att dom bara sålde den grön/rosa, och inte blå/orange.. Men till sist bestämde jag mig för att köpa bara ett halsband och koppel, som jag tänkte att Marley kan få ha när vi tränar tillsammans, gillar ju att färgkoda även till lånehundarna.

image

Men idag när jag fick hem mitt paket, insåg jag att även Milo kommer få använda detta fina. Kan ju inte bara använda det här någon gång i veckan längre fram, till någon annans hund. Nej det går inte för sig, klart Milo måste få vara fin ibland också. Och vips så var det bestämt att jag ska beställa även blå/orange till Dixon. Antingen får jag väl ha det ”till fint” med hundarna, eller träna en jäkla massa så jag får användning för dom fina halsbanden och kopplen. Jaja, vi får se när och hur jag använder dom. Men ha dom, det måste jag!

image

Bilden är lånad från instagram, användarens namn ser ni längst upp i bild.
Här ser man även den fina blå/orange som Dixon förhoppningsvis ska få.

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

2 tankar om “Shoppat lite vårfina färger 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s