Merny-selarna är äntligen här!

Igår kom äntligen mina efterlängtade merny-selar som jag beställde i mellandagarna. Jag har en gång sedan dess haft kontakt med tillverkaren och bett om att få byta färger. Nu när jag fick hem dom är jag övertygad om att jag gjorde rätt val – dom blev sååå snygga! Självklart provade jag dom på hundarna med en gång, trots att jag egentligen inte hann med. Till min besvikelse har jag troligtvis mätt lite fel, framförallt med Dixons sele. Så den satt inte helt optimalt tyvärr. Eller, den skulle säkert sitta bra om han drog lite i den, men tyvärr är inte Dixon någon dragit hund. Jag har mailat tillverkaren och skickat bilder, så får vi se vad hon säger vad dom behöver ändras.

image

Dixons fina sele, självklart i blått!

image

Och Milos snygga gröna sele!

image

Som man ser här på bilden så glider Dixons sele gärna fram och lägger sig i armhålorna, och skjuter därför fram själva halsremmen så den sitter upp mot öronen.. Att halsremmen sen dessutom sitter som en smäck när den väl sitter på, men är alldeles för tight när man ska ta av den (fastnar nästan bakom öronen) gör det hela ännu tråkigare. Det är inte mycket jag lyckats mäta rätt med Dixons sele. Milos däremot sitter bra och kommer nog sitta ännu bättre så snart den mjuknat till sig lite. Hur som helst, så är jag supernöjd!

Tills vi hörs nästa gång – kom ihåg att ha kul tillsammans med din hund!

Annonser

En tanke på “Merny-selarna är äntligen här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s